Skip to main content

Registratie

De registratie vindt plaats via de dienst van het bedrijf Chronorace. Met de inschrijving accepteer ik de voorwaarden vermeld onder disclaimer en heb ik kennis genomen van de onderstaande annuleringsvoorwaarden !

Late inzendingen

Om organisatorische redenen zijn late inschrijvingen op de dag van het evenement niet mogelijk. Overdracht van startplaats In principe is het niet mogelijk een startplaats op te schuiven of door te geven.

Verandering van afstand

Het is alleen mogelijk om tot 14 dagen voor het evenement de inschrijving te wijzigen in een andere afstand als er voldoende capaciteit is. Herinschrijvingen moeten per e-mail worden gestuurd naar registration@triathloneupen.be. Na herinschrijving voor een andere afstand vervalt de aanspraak op de vorige startplaats. Voor herinschrijving wordt 20,- € in rekening gebracht.

Annulering/afmelding om gezondheidsredenen
Annulering en terugbetaling van het inschrijfgeld is alleen mogelijk op vertoon van een medisch attest tot één dag voor het evenement. Wij brengen een vergoeding van 20,- € in rekening. De annulering inclusief een kopie van de medische verklaring moet per e-mail worden gestuurd naar registration@triathloneupen.be. Annulering om andere redenen is uitgesloten.

Pro-Starter

Wij verwelkomen graag erkende, professionele wedstrijdsporters om deel te nemen aan ons evenement. Informeer ons voor de inschrijving via ons contactformulier om alles te coördineren.