Update 16-05-2021: Concrete vooruitzichten voor Ostbelgientriathlon 2021 !

Volgens de regeringsbeslissing zullen buitensportevenementen vanaf 01.07. mogelijk zijn indien de sanitaire situatie dit toelaat. Bijgevolg intensifiƫren wij onze voorbereidingen voor Ostbelgientriathlon 2021. De eerste deelvergunningen voor ons evenement zijn reeds beschikbaar ! Details en algemene voorwaarden worden binnenkort gepubliceerd. Schrijf nu in !


Update 01-04-2021:  De voorbereidingen voor de Ostbelgientriathlon 2021 gaan door !

Wij hopen dat de sanitaire situatie zal verbeteren en een triatlon zal mogelijk zijn onder de in juli/augustus geldende administratieve voorwaarden. Wij doen ons best om een veilige uitvoering van het evenement te garanderen. De gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen is van het grootste belang. Op dit moment kunnen wij helaas nog geen concrete details bekendmaken over het verloop van het evenement. Wij garanderen u een volledige terugbetaling van uw inschrijvingsgeld indien de Ostbelgientriathlon 2021 geannuleerd wordt.

Blijf gezond en optimistisch! Wij verheugen ons erop u als deelnemers in augustus op de Wesertalsperre te mogen begroeten.


Update 08-11-2020: We hebben de registratie geopend !

De voorbereidingen voor de volgende editie van de Ostbelgien-Triathlons zijn in volle gang. Door de huidige COVID-19 situatie is het niet precies te voorzien onder welke omstandigheden het evenement zal plaatsvinden. We hebben de haalbaarheid van sportevenementen aangetoond met de Talsperrenlauf 2020. We zullen de details op tijd bekendmaken. Voor geregistreerde deelnemers wordt bij annulering van het evenement het reeds in 2020 toegepaste restitutiebeleid toegepast.

Leeftijdsclassificatie in de promo:

Voor het eerst zullen we het algemeen klassement voor de Promo-Afstand 2021 in leeftijdscategorieƫn indelen. Na uitgebreid onderzoek zijn we erin geslaagd een methode te ontwikkelen om de tijden in de afzonderlijke disciplines aan te passen aan de leeftijd van de betreffende atleet met behulp van factoren. Details zijn te vinden onder "Leeftijdsclassificatie" !


Door mij te registreren, accepteer ik de voorwaarden die worden vermeld onder Ontkenning !

De registratie vindt plaats via de dienst van Chronorace. Dit brengt kleine servicekosten in rekening die apart in het registratieproces worden vermeld.