06.02.2024: Het seizoen komt dichterbij ....

Velen van jullie zitten waarschijnlijk midden in de voorbereidingen voor het seizoen. Wij doen natuurlijk ook geen winterslaap en hebben nieuws voor jullie:

Na de weersomstandigheden in 2023 verhuizen we het finishgebied naar het bezoekerscentrum van de Weser Dam. We verhuizen ook het wedstrijdkantoor naar het bezoekerscentrum om jullie en de helpers meer comfort te bieden.

In 2024 zal de douchewagen van "The City Wash" ook gratis beschikbaar zijn na de race.

Op verzoek zullen we je opnieuw toestaan om je startplaats onder bepaalde voorwaarden te verplaatsen. Meer informatie vind je onder Registratie.

29.12.2023: Inschrijving opent nieuwjaarsdagy

Onze inschrijving voor de 40e triatlon in Eupen is open vanaf 1 januari 2024. Het ronde jubileum van ons evenement zal enkele verrassingen in petto hebben. We zullen de komende weken meer details bekendmaken. Volg ons op sociale media op Facebook of Instagram.

De registratie vindt plaats via de dienst van het bedrijf Chronorace. Door mijn inschrijving aanvaard ik de voorwaarden vermeld onder Disclaimer en heb ik kennis genomen van de annuleringsvoorwaarden vermeld onder Registratie !